Succeshistorier

Her kan du læse nogle af de ufatteligt mange gode anbefalinger der hele tiden ticker ind i klinikken – af tilfredse klienter! God fornøjelse!

 

Brian Kiel
(Behandling med TEI® System)

Jeg er altid frisk på at prøve andre former for alternativ behandling – så jeg fik en udfordring med at prøve en TEI® behandling hos Elfving Akupunktur, hvor man får monteret elektroplader rundt på kroppen alt efter programmet man skal prøve.

Jeg prøvede detox/træningsprogrammet i 45 minutter, og sidder nu og er fuldstændig afslappet/afspændt efter en meget anderledes behandling, og jeg er ikke i tvivl om at det skal jeg prøve igen.  


Louise Stegger

(Behandling for Iskiassmerter)

Er lige forundret hver gang Camilla laver behandling.
Vil til en hver tid lade hende udøve hendes magi 

 

Britta Byrgesen
(Behandling for stress)

Jeg har fået behandlinger hos Camilla for stress/ubalance – og hold da op hun kan hendes kram!
Jeg kunne allerede mærke forskel efter første behandling!


Erik Schou Kristensen
(Behandling for smerter pga diskusprolapser)

Sidder her med 2 stk diskusprolapser i lænden. Og laver øvelser flere gange om dagen. Så vandt min kæreste n behandling til mig herude. Kunne mærke efter den første nål at trykket blev taget af ryggen. Har nu fået min anden behandling derude. Og kan igen mærke jeg kan meget mere før ryggen siger fra. Kan kun anbefale folk at tage ud og besøge Camilla. Hun kan lave magi med hendes nåle.


Dorthe Amorsen Lauritzen
Super service. Kan godt forstå folk er vilde med dig.


Louise Schmidt Christensen

(Behandling for angst, stress og migræne)

“JEG KAN IKKE RIGTIGT BLIVE STRESSET MERE”

“Jeg føler mig bare meget mere i balance nu! Før så vågnede jeg ofte badet i sved og med kraftig hjertebanken. Det har jeg jo slet ikke mere. Nu kan jeg mærke, når jeg lige skal have en ‘opfrisker’ og så når vi at tage det i opløbet!”

 

Anne-Mette Sunesen
(Behandling for lændesmerter)

“Det er ved at være uger siden jeg har haft en halv dag uden smerter i lænden, så det må være magi det du har gjort. Jeg er så afslappet at jeg selv har svært ved at tro det. :D”

 

Lisbeth B. Jensen
(Behandling for angst og lændesmerter)

“Hej søde Camilla. Min behandling hos dig i dag var simpelthen så fantastisk på mange måder. Jeg var virkelig tynget af livet da jeg kom, men efter vores snak og de første nåle, lettede de tunge, sorte skyer over mit sind. Som en omvandrende nålepude gik jeg glad og lettet ud af din klinik og på vejen hjem fik jeg handlet ind. Jeg fik skam slæbt varerne op ad trapperne til første sal UDEN smerter over lænden!! Tusinde tak for dig <3″

 

Kirsten Aarup Holm
(Behandling for skuldersmerter og stress)

“Blot en tilbagemelding på min behandling.... Smerterne i skulderen er væk!! Og jeg har sovet som en mæt kat i en solstribe HVER NAT siden mit besøg hos dig. Tak!”

 

Christina A
(Behandling for stress)

“Fantastisk behandling og fantastisk service”

“♥ Enormt afstressende behandling, efter sådan en behandling følte jeg mig som et helt nyt menneske ♥ behandling hos Camilla kan i den grad anbefales, det er bestemt ikk sidste gang jeg har besøgt hende!”

 

Anja H
(Behandling for stress)

“Det mest fantastiske jeg længe har prøvet”

“Allerede til min første stress behandling skete der ting i/ med min krop, som slet ikke kan beskrives med ord. Mine behandlinger har gjort at jeg nu kan mærke mig selv på en helt ny måde, lytter mere til min krops signaler, har fået åbnet op for gemte ting/oplevelser. Og ja jeg har bare fået det 100 gange bedre. Mine varmeste anbefalinger!”

 

Hans Petersen
(Behandling for kraftig hovedpine)

“Jeg begyndte i et behandlingsforløb hos Camilla efter at have været sygemeldt med kraftige hovedpiner og svimmelhed i over 6 år.
Jeg var ikke i stand til, at passe mit arbejde og selvom jeg var hele møllen igennem med læger, sygehus, smerteklinik, scanninger og hvad ved jeg – så kunne ingen hjælpe.

Til sidst havde jeg følelsen af, at der krøb larver ud af mit hoved. Jeg var ved at miste forstanden.

Efter kun 8 gange var mine hovedpiner væk, og jeg var så rask at jeg igen er på vej ind på arbejdsmarkedet.”

 

Rikke Nielsen
(Behandling for PTSD og angst)

“Jeg har virkeligt fået meget ud af, at være i forløb hos Camilla.

Efter at have kæmpet med PTSD og angst i mange år, fandt jeg endeligt en der lyttede til mig. Jeg følte mig tryg og både behandlinger og samtaler blev tilpasset mine behov gang for gang. Jeg følte mig tryg og med Camillas hjælp fandt jeg endeligt modet til, at betro mig til min egen læge, som nu har fået mig ind hos en psykolog. Jeg er dybt taknemmelig!”

 

Signe Jensen
(Behandling for stress)

“Jeg kan næsten ikke tro det. Jeg har fået mit smil tilbage!

Efter omkring 3 behandlinger hos Camilla Elfving kunne jeg mærke en så tydelig forskel på mit humør, at jeg gik lige hjem og købte billetter til en tur i legeland med mine unger. Det har vi ellers ikke gjort længe. Jeg har ikke kunnet holde ud at være sammen med så mange mennesker på en gang. Og børn der larmer kunne slå mig helt ud. Så det er ikke kun mig der har fået noget ud af det. Hele familien har det bedre nu! Tusind tak. Jeg håber aldrig, at jeg skal få det så slemt igen. Men hvis jeg gør, så ved jeg hvor jeg kan få hjælp.”